Kabarety/skecze
|
29-01-2016, 10:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Kabarety/skecze
Mi się podobał ostatni jego skecz o nieumiarkowaniu w spożywaniu delicji czy coś takiego
|
|||
24-11-2016, 07:22 PM
|
|||
|
|||
|
|||
09-01-2017, 06:24 PM
|
|||
|
|||
Pierwszy odćinek "ucho prezesa" , w roli prezesa Kaczyńskiego. Robert Górski.
|
|||
09-01-2017, 09:58 PM
|
|||
|
|||
A tu już drugi:
Coś szybko. Jeszcze nie widziałem. Niby na to czekałem ale jak widziałem trailer to taki średnio śmieszny był. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
10-01-2017, 01:53 PM
|
|||
|
|||
Takie dosyć OK, ale jakoś mega nie "śmiechłem". Ale kabareciarze mają to do siebie, że w produkcjach filmowych, filmo-podobnych wypadają blado. Już bardziej się jarałem smaczkami w grze Górskiego (czasem celowo chrząkał albo mówił mniej wyraźnie) niż żartami, ale tragedii nie ma.
|
|||
10-01-2017, 06:16 PM
|
|||
|
|||
Dokładnie. Takie średnie. Szału nie ma ale można obejrzeć.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
16-01-2017, 02:48 PM
|
|||
|
|||
Po trzecim odcinku stwierdzam, że po odejściu Pakosińskiej nie potrafią się pozbierać i chyba już się nie pozbierają.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
16-01-2017, 03:46 PM
|
|||
|
|||
Ja bardzo mało oglądam kabaretów, bo żaden nie jest w stanie mnie rozsmieszyc, a raczej wzbudzają politowanie. KMN to wciąż jedyny wyjątek, który czasami oglądam z przyjemnością. Sam nie wiem co na to wpływa, ale chyba taka naturalność Cieslaka i Górskiego. A za Pakosińską jakoś nigdy nie przepadałem.
|
|||
16-01-2017, 08:15 PM
|
|||
|
|||
Pakośinska nie potrafiła zlepiać jakiś dobrych tekstów, ale dzięki jej seksapilowi i śmiechowi naturalnie
ten kabaret miał swój urok, świetna kobieta. Po jej odejściu stali się trochę szarymi myszkami, ale Gòrski nadal trzyma poziom śmiał się z poprzedniej władzy śmieje się i z tej. Lubie ich. Jeszcze lubię kabaret pod wyrwigroszem, a reszta to już niestety coraz gorzej. |
|||
16-01-2017, 08:21 PM
|
|||
|
|||
Młodzi Panowie moim zdaniem poszli w górę w porównaniu do, dajmy na to, 10 lat wstecz. Bardzo też lubię Kabaret Smile.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości