Wasze ulubione gry !
|
19-09-2013, 08:53 AM
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
@KrychuTMT
Może zrób ankietę i dodaj tam gry, które są najczęściej wymieniane w tym temacie. |
|||
19-09-2013, 11:44 AM
|
|||
|
|||
DeltaForce 2
Wolfenstein Return to Castle Robin Hood :Legenda Sherwood Age of Empires 2 Championship Manager 06 Postal 2 !! (typowa gra dla ludzi z ambicjami zostania psychopatą) Nie bardzo grywam w gry a jeżeli już to w wyżej wymienione starocie i we fife z kolegami na padach. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
19-09-2013, 02:17 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Gotowe ! @RoyJonesJr Wolfenstein super gra , pamiętam jak za dzieciaka grałem ,a gdy teraz chciałem przejść to nie dałem rady :O Age of Empires 2 dużo różni się od trójeczki? "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
19-09-2013, 03:34 PM
|
|||
|
|||
Nawet Cunningham na FB zapytał ludzi czy ktoś gra w GTA 5 i jak się podoba pewnie też ma zamiar zakupić.
|
|||
19-09-2013, 03:39 PM
|
|||
|
|||
Pewnie zaskoczę wszystkich ,mianowicie nigdy nie grałem w GTA :O
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
19-09-2013, 03:42 PM
|
|||
|
|||
Zostajesz karnie wykluczony z tego tematu
|
|||
19-09-2013, 05:46 PM
|
|||
|
|||
KrychuTMT
Ile ty masz tych ulubionych gier? zaznacz jedną odp. w ankiecie. |
|||
19-09-2013, 05:52 PM
|
|||
|
|||
Jedną to ciężko wybrać..
|
|||
19-09-2013, 05:57 PM
|
|||
|
|||
KrychuTMT
Sorry brachu, gdy chciałem usunąć swój głos cała ankieta poszła się je..ć, chciałem odbudować tę ankietę ale mi się nie udało. |
|||
19-09-2013, 07:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2013 07:03 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
@Bestia
Spoko zaraz ją zrobię od nowa . A ulubionych gier hmm mam sporo , ciężko wybrać jedną z tak zacnego grona *.* Już gotowe ! "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości