| 
					Garcia vs Matthysse
				 | 
| 
					15-09-2013, 05:08 PM 
| 
 | |||
| RE: Garcia vs Matthysse 
					Sander. Nie ma na chwile obecną i na dailymotion to samo. Danny wyraźnie był zestresowany w pierwszych odsłonach. Póżniej już sie rozluźnił , świetnie sie bronił i mocno trafiał. Co dalej z Matthysse.. tego nie wie nikt. Za to przed Garcia otwierają sie co raz lepsze drzwi. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					15-09-2013, 05:34 PM 
| 
 | |||
					Matthysse mam nadzieję odbuduje się. Jakaś walka na przetarcie i kolejne duże nazwiska. Jeśli Maidana nie da rady Bronerowi to niech go Lucas stłucze. Ma chłopak charakter do tego sportu. W tej walce miał sporo pecha. Mam tu na myśli zamknięte oko. Utrudniło mu to zadanie.
				 | |||
| 
					15-09-2013, 05:50 PM 
| 
 | |||
					@Sander Czy utrudniło? Matthysse chyba do takich delikatnych nie należy. A na oko widział dobrze. | |||
| 
					15-09-2013, 05:54 PM 
| 
 | |||
					Oko mu sie zamykało po 30 sekundach rundy kiedy Cutman je otwierał. Świadczyły o tym lewe proste i sierpy Garcii które wchodziły z łatwością. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					15-09-2013, 05:56 PM 
| 
 | |||
					@RedHawk Jak widział dobrze? Przez zamknięte oko? | |||
| 
					16-09-2013, 01:19 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2013 01:39 PM przez Sander.)
| 
 | |||
					BESTIA lub ktokolwiek - wrzućcie temat tej walki do LPW. Bo u konkurencji to typują ale, że nie pamiętam hasła na ich portal to linku nie widzę. Jest z YT? Bo ja na YT nie mogę znaleźć. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości