| 
					Mateusz Masternak, nadzieja?
				 | 
| 
					28-12-2011, 12:31 PM 
| 
 | |||
| Mateusz Masternak, nadzieja? 
					Ciekawy jestem Masternaka. Liczyłem na prawdziwy sprawdzian w junior ciężkiej. Miała to być walka Masternak vs E.Fields ....Fields to kawał zwierzaka. | |||
| 
					28-12-2011, 12:40 PM 
| 
 | |||
| RE: Mateusz Masternak, nadzieja? 
					Również czekam na kolejny występ Masternaka. W materiałach na YT przedstawia się jako interesujący, bardzo pewny siebie chłopak. Skłaniałbym się ku jego własnemu życzeniu i zobaczył jak walczy z Włodarczykiem.
				 | |||
| 
					28-12-2011, 12:45 PM 
| 
 | |||
					Jak dla mnie na ten moment nie ma startu do Diablo, zbyt małe doświadczenie, niech powalczy z jakaś czołówką może zasłuży na walkę o pas.
				 "Nie ma takich rzeczy, których zdobyć nie da rady" | |||
| 
					28-12-2011, 12:50 PM 
| 
 | |||
					Walka z Włodarczykiem jest nierealna.  Nikt na to nie wyłoży kasy. Mateusz jeszcze nic nie znaczy w boksie, więc TV nie zrobi tego. Nawet w Polsce Master nie jest znany, nie licząc branżowych kibiców i znajomych. Zacząłbym od Walki Masternak vs Fields. Albo walka z takim Fragomenim, który ma chody w WBC, teraz dostał chyba następny eliminator. Ale na takie walki, trzeba mieć promotora. Mateusz nie ma, jak na razie. Czekam na potwierdzenie, że strony Sauerlanda o zakontraktowaniu Mateusza. Wtedy będziemy mogli sobie życzyć...walki z tym lub tamtym.
				 | |||
| 
					28-12-2011, 01:20 PM 
| 
 | |||
					Uważam że po przejściu Mateusza do Sauerlanda, rozwinie się bardziej i może liczyć na lepsze walki niż to co robiła O'Chikara. Teraz Masternak musi obić dwóch z pierwszej dziesiątki i powinni rzucić go dawno na walkę o pas, bo prospektem nie jest, a od trzech, czy czterech lat nazywają go nadzieją ! | |||
| 
					29-12-2011, 02:07 PM 
| 
 | |||
					Zobaczymy co z tym Sauerlandem wyjdzie. Na ich stronie, w zakładce zawodnicy nie ma Masternaka. Liczę jednak, że sprawa szybko się wyjaśni. Niewątpliwie byłaby to wielka szansa dla Masternaka, dobre walki + perspektywa walki o tytuł.
				 | |||
| 
					29-12-2011, 03:10 PM 
| 
 | |||
					No właśnie, i tutaj mam propozycję dla redakcji, przydałby się wywiad z Masterem na temat szczegółów nowego kontraktu, szans na walki na niemieckich galach i ogólnie perspektyw na przyszłość tego utalentowanego zawodnika.
				 | |||
| 
					29-12-2011, 03:42 PM 
| 
 | |||
| RE: Mateusz Masternak, nadzieja? (29-12-2011 03:10 PM)Maynard napisał(a): No właśnie, i tutaj mam propozycję dla redakcji, przydałby się wywiad z Masterem na temat szczegółów nowego kontraktu, szans na walki na niemieckich galach i ogólnie perspektyw na przyszłość tego utalentowanego zawodnika. Generalnie to warto zapytać, czy taki kontrakt jest. Sprawa jest o tyle dziwna, że nie ma wzmianki o tym, na stronie Sauerlanda. To samo tyczy się niemieckich mediów. | |||
| 
					29-12-2011, 05:12 PM 
| 
 | |||
					Tak, też się pod tym podpisuję. Wywiad z Masterem, albo Gmitrukiem mógłby ciut więcej powiedzieć... A może istniałaby możliwość zapytania kogoś z Sauerland Event?
				 | |||
| 
					30-12-2011, 03:35 AM 
| 
 | |||
					A jak tak z innej beczki ale tez na temat Mateusza. Wielu pięściarzy z CW wybiera się do HW. Wedlug mnie Master absolutnie się tam nie nadaje a Wy?
				 ![[Obrazek: haye-wlad-exchange.gif]](http://i1164.photobucket.com/albums/q579/Mattbd/haye-wlad-exchange.gif) They think they're good, I know I'm great ;] | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości