Juan Manuel Marquez vs Timothy Bradley
|
25-07-2013, 04:21 PM
|
|||
|
|||
![]() (25-07-2013 04:07 PM)BESTIA napisał(a): Bradley żąda dodatkowych testów VADA i USADA, czyżby Timothy wystraszył się pojedynku i zaczął szukać wymówek??Cóż, po ostatniej walce Marqueza zaśmierdziało trochę koksem. Dziwnie wygląda sytuacja, gdy dość drobny boker nagle w wieku 39 lat pokazuje wyraźny przyrost muskulatury bez grama tłuszczu. |
|||
25-07-2013, 04:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Juan Manuel Marquez vs Timothy Bradley
@BESTIA
Wystraszył się bo chce sprawdzić czy jego rywal jest czysty?! to po prostu rozsądek i nic więcej. Bradley ma za dużo do stracenia żeby pozwolić sobie na walkę z na koksowanym Marquezem choć i z takim wydaje mi się, że by wygrał. |
|||
25-07-2013, 04:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2013 04:34 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(25-07-2013 04:22 PM)Sander napisał(a): A może Marquez który na Pacquiao zrobił sylwetkę rzymskiego gladiatora Nie czepialbym sie tylko Marqueza... Manny tez byl dobrze zrobiony. Wiem od znajomego ktory obraca sie w takich kregach, ze sprawa dopingu, to jest normalka, byly i sa przypadki, ze promotor walki sam mowi zawodnikowi, lub zawodnikom, ze badania beda gowno warte(np. tylko mocz) , wiec normalne, ze sie kluja. Wystarczy popatrzec na Manny-Marquez III, gdzie dla mnie obaj byli "czysci", a Pacquaio to wygladal jak z wagi nizej przy Meksykaninie, a teraz popatrzmy na walke IV, gdzie obaj wygladali jak mali kulturysci. Grzechem byloby sadzic, ze taki Floyd ktory nawet zawsze wymaga testow olimpijskich sie nie kluje. ![]() Kiedys ten sport byl o tyle lepszy, ze koksowac mogl kazdy... teraz moga Ci co maja uklady, zapewnieja duze zyski, i napelniaja kieszienie federacjom etc. dlatego Kliczkow nigdy nie zlapia na dopingu, a biednego Wacha juz tak. Dlatego tez tema Wladimira nie chcial zgodzic sie na testy ktore proponowal Povetkin, i odwrotnie hehe. PS. Akurat Bradley nigdy nie koksowal. ![]() ![]() |
|||
25-07-2013, 04:47 PM
|
|||
|
|||
@BMH
Wiesz co, ale ameryki nie odkryłeś ![]() |
|||
25-07-2013, 04:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2013 04:54 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Wiedziałem, że zaczną się insynuację że Marquez koksi.Miałem zapodać zdjęcia z ważenia 3 i 4 wali, ale nie dziś net mi muli może ktoś to zrobi za mnie?.
|
|||
25-07-2013, 04:55 PM
|
|||
|
|||
Najprawdopodobniej kazdy z topu koksuje(pod warunkiem, ze ma dobre plecy... inaczej sa wpadki), choc wiadomo, ze nie do kazdej walki. Caly problem polega na tym by brac, ale stosunkowo jak najmniej, i jak najrzadziej, to ci powie kazdy zawodnik, ktory swoje w zyciu koksowal.
Dlatego ja bylbym za legalizacja dopingu(mowie calkiem powaznie), wtedy kazdy moglby sie wspomagac, a nie tylko ci ktorzy maja w kieszeni federacje, czy inne instytucje itp. A jak nie chca legalizowac, to dokladniej kontrolowac, co jest niemozliwe... zostaje wiec opcja pierwsza. ![]() ![]() |
|||
25-07-2013, 04:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2013 04:58 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
To jest 3 walka.
![]() A to 4 ![]() Sorry jeśli coś zmyliłem.Ja tu aż tak dużej różnicy nie widzę. |
|||
25-07-2013, 04:59 PM
|
|||
|
|||
(25-07-2013 04:53 PM)BESTIA napisał(a): Wiedziałem, że zaczną się insynuację że Marquez koksi.Miałem zapodać zdjęcia z ważenia 3 i 4 wali, ale nie dziś net mi muli może ktoś to zrobi za mnie?. Zarowno Marquez w III nie wygladal tak dobrze jak w IV, jak i Manny, nie byli tez tacy dynamiczni, i ogolnie dla mnie wygladali po prostu slabiej, bo w IV to byl sztos, dla mnie nawiazali forma do walki nr1/2. Po IVpojedynku podobno badali im tylko mocz, ... wiec pelny legal. Badanie moczu, to mydlenie oczu laikom. ![]() |
|||
25-07-2013, 05:00 PM
|
|||
|
|||
Nie sądzę że wszyscy się kują, ryzyko jest duże szczególnie po ostatnich wpadkach, ci co biorą dużo na pewno prędzej czy później będą złapani.
|
|||
25-07-2013, 05:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2013 05:35 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Same zdj. z wagi, to za wiele nie pokazuja, bo tam zawsze zawodnik sie odwadnia, stad zblizona muskulatura, czy rzezba... najlepiej zobaczyc podczas walki, dla mnie Manny w III ustapowal Marquezowi golym okiem fizycznoscia, masa, byl taki karakan, bez mocy, a w IV... obaj wygladali rewelacyjnie.
(25-07-2013 05:00 PM)BESTIA napisał(a): Nie sądzę że wszyscy się kują, ryzyko jest duże szczególnie po ostatnich wpadkach, ci co biorą dużo na pewno prędzej czy później będą złapani. Kto ma ich zlapac, jak wiekszosc z tych nakrecajacych ten monopol ma w kieszeni federacje...? Bez sensu byloby zarznac kure znoszaca zlote jaja... ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości