Piłka nożna ogólnie
|
28-03-2015, 04:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Cytat:Nie ma co doliczać w ciemno trzech punktów z Gruzją. To wcale nie będzie łatwy mecz. Widziałem jak Gruzini poczynali sobie w Szkocji, to spokojnie mogli coś stamtąd wywieźć, więc spokojnie Pitolenie ![]() Ograli Gruzję na wyjeździe gdzie faktycznie mogą się dziać cuda. Ale teraz mają tę Gruzję u siebie, a są zespołem daleko, daleko lepszym. Jedynym usprawiedliwieniem byłaby jakaś plaga kontuzji. Niech mnie nawet nie irytują jakimś remisem... Cytat: a my wbrew pozorom nie potrafimy się takiej przeciwstawić (choćby mecz ze Szkocją).Ja się z tym nie zgadzam, ze Szkotami radziliśmy sobie całkiem nieźle. Bramki straciliśmy w wyniku prostych błędów, a nie dlatego że Szkoci nie wiadomo jak prosto grali. Koniec końców prezentowaliśmy się lepiej i jeśli ktoś był bliższy zwycięstwa to zdecydowanie my. Takie kurde krygowanie się... to nie jest kadra z czasów Fornalika... jak można nie wierzyć w to co pokazuje nasz zespół ![]() Cytat:le zobaczcie jaka ta FIFA jest niekonsekwentna (sprzedajna?). Legia Warszawa za odpalenie rac dostaje kolosalne kary pieniężne i zamyka się jej stadion.Chyba pomyliłeś FIFA z UEFA ![]() Ja słyszałem, że prawdopodobnie skończy się ta akcja walkowerem na niekorzyść Czarnogóry. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|