Piłka nożna ogólnie
|
20-02-2015, 10:22 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
@Martin
Nie lubię pisać tu o piłce nożnej, bo dawno wyrosłem z kurwowania i jebania innych drużyn w internecie, ale takie posty jak ten Twój bardzo mnie dziwią, nie wiem czy to próba jakiejś prowokacji? ![]() Wiem, że Legia to najbardziej znienawidzony klub w tym kraju, ale .. Cytat:Ajax jednak musi być w poważnym kryzysie skoro nie puknęli wyżej kogoś takiego jak Legia Naprawdę to takie dziwne, że Ajax może mówić o dużym farcie, że nie przegrał spotkania z Legią? Potrzebowali, aż wielkiego kryzysu? Widzisz w ich składzie jakieś gwiazdy? Czy potrzeba kryzysu by nie rozstrzelać drużyny, która dwa razy z rzędu zostaje mistrzem u siebie w kraju, obecnie nadal jest liderem, a w europie zrobiła dziecko Celticowi, dwukrotnie ograła Trabzonspor i nie tylko? Zauważyłem, że wielu kibiców klubów które nic w europie nie znaczą nagle jest pierwszym krytykiem Legii w europie ![]() I tew argumenty, że Legia w lidze na farcie, przegrywa itd i to za mistrz? ![]() ![]() Ryczkowski, Szwoch, Saganowski, Kosecki, Bereszyński (bardzo długa pauza, dopiero wchodzi) - to są zawdonicy rezerwowi, a w lidze najczęściej mają miejsce w wyjściowym składzie... Dobra koniec bo i tak źle się czuję pisząc tutaj o tym. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|