Piłka nożna ogólnie
|
27-08-2014, 10:00 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Po pierwsze do Warszawy mi daleko, bo ja inny front w polskiej lidze, co już zresztą pisałem dużo postów temu. Po drugie, nikogo nie obwiniam za nic. Po prostu, dałem takie stwierdzenie, bo mam do tego klubu zero szacunku i go nie lubię.
Dlaczego mam do nich taki stosunek? NIgdzie nie napisałem, że przez sprawę Legii... Cytat:Cała warszawka odwraca kota ogonem i sadzi się na Celtic...bo nie zrzekli się awansu? Gdyby głupota mogła fruwać.....to by nad pałacem kultury przeleciała.... Sam napisałem kilkanaście postów wcześniej ![]() Cytat:Wycofać się nie mogą, bo akcjonariusze, których są tysiące mogliby ich zaskarżyć o działanie na szkodę klubowi,, więc czemu twierdzisz, że myślę, że Celtic się powinien wycofać? ![]() Jeszcze wracając do Legii, bo tak tą sprawę zupełnie niepotrzebnie wyciągneliście. Śmieszy mnie jak cała obłudna Polska cieszyła się z wpadki Legii. Po prostu komedia, nic tylko zrobić imprezę i skakać z radości. A jakie tłumaczenie?! Że regulamin, że prawo. Tak nieraz czytam i jest mi wstyd, że jestem Polakiem. Po prostu poziom zacofania naszego kraju jest jednak wielki. Sami siebie nie szanujem, więc jak ma nas szanować ktoś inny? Ludzie umysłowo zostali jeszcze w średniowieczu. Jesteśmy wsią na tle Europy. Pięni kraj, a ludzie debile ![]() (nie mam oczywiście na myśli nikogo z forum, tak piszę ogólnie) Gogolius Jasne, że chciałbym meczu z Celticiem, ale UEFa nie da ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|