Piłka nożna ogólnie
|
10-07-2014, 12:27 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2014 12:35 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Holandia - Argentyna do zapomnienia. Chyba najgorszy mecz na turnieju. Cudów nie oczekiwałem, no ale bez przesady. Dobrze, że przynajmniej Albicelestes awansowali, są w stanie pokazać w finale Szwabikom, gdzie raki zimują
![]() A kilka godzin wcześniej Legia urządziła sobie cyrk. Nie rozumiem. Po co grać dzień wcześniej mecz towarzyski z Hapoelem Beer Sheva pierwszym składem, a dzień później wystawić juniorów w meczu o Superpuchar Polski? Niech mnie ktoś wytłumaczy, bo od wczoraj o tym myślę i nic. Berg wyraża podobno zachodnią myśl szkoleniową, a jakby zrobił coś takiego w meczu o superpuchar w jakiejś poważniejszej lidze, zostałby wyśmiany i ukarany. Cieszę się, że przynajmniej Zawisza wygrał. Zasłużył. Nie dość, że PZPN robi wszystko po kolei, żeby Legii ułatwić zdobycie wszystkich trofeów (liga - sędziowie zawsze "mylący się" na korzyść Legii, PP - zawsze najlepszy przeciwnik, SP - zawsze na własnym stadionie), to jeszcze ci nie mogą pomóc PZPN-owi w podniesieniu rangi SP i robią z tego pucharu pośmiewisko. Nie ładnie. Żeby się tylko władze nie odwróciły od Legionistów, bo wtedy miszcz już z Poznania nie wyjedzie ![]() ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|