Piłka nożna ogólnie
|
25-06-2014, 01:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Cytat:Włosi mieli parę szybkich kontrataków a tu czerwona kartka dla Marchisio To był punkt zwrotny meczu. Jakim trzeba być debilem, żeby tak zagrać w środku pola, jak sędzia znajdował się metr od sytuacji. To trzeba być naprawdę skończonym idiotą. Sądziłem, że Pepe zdobędzie nagrodę debila turnieju, ale niestety Marchisio go zdecydowanie zdystansował. I chyba nikt go już nie przebije. No jak można? 0-0, gra się fajnie układa, jest wynik, w sumie mecz mało agresywny, a temu nagle coś się w głowie pomieszało... Śmiem twierdzić, że Urugwaj Włochom grającym w 11 nie strzeliłby gola. Swoją drogą Godin to zdobywa decydujące bramki. Strzelił Barcelonie w walce o mistrzostwo, Realowi w finale LM i teraz w tym meczu. Suarez to kolejny idiota, następny wyprzedził Pepa, ale jednak daję mu 2 miejsce, za Marchisio. Jakim trzeba być debilem, żeby wyeliminować siebie z turnieju przez... ugryzienie rywala. Jak to w ogóle brzmi? Niestety, widzieliśmy ile jest wart Urugwaj bez Suareza, sukcesu z Kolumbią im nie wróżę. Jaką miał dramaturgię mecz Grecja - WKS to masakra. Pierwsza połowa ze strony Afrykan kompletnie nieudana. Grecy prowadzą zasłużenie, mają poprzeczkę. Druga połowa zupełnie inna. WKS gra lepiej, ale nic konkretnego z tego nie wynika. Grecy za to konkretniej atakowali. A końcówka? No co tu dużo mówić? Afrykanie o taktyce mają takie pojęcie jak ja o budowie tarczy antyrakietowej, ale jednak takiej głupoty to ja się nie spodziewałem. Prowadzić 1-1 ( ![]() A ja przewidywałem awans Grecji, kilka stron wstecz ![]() Dzisiaj też ciekawie. Bośnia - Iran o 18, myślę o awans Iranu. Życzę sukcesu podopiecznym Queiroza, choć z drugiej strony, szkoda, żeby Bośnia wróciła do domu bez punktu. Argentyna raczej pokona Nigerię, nawet w tej mizernej formie. Nigeria gra moim zdaniem, paradoksalnie najgorszy futbol w grupie. No zobaczymy, liczę na Iran, ale zapewne wyjdą Argentyna i Nigeria. W grupie E raczej bez emocji. Pewnie popatrzę mecz Szwajcaria - Honduras, bo jakby nie było jest to bezpośredni mecz o awans. Dla Francji mecz z Ekwadorem to spacerek, nie wyobrażam sobie, żeby to wygrali. Czyżby awans Hondurasu? ![]() W 1/8 finału Kostaryka, Grecja, Honduras, Iran, Algieria, a Polski nawet w turnieju głównym nie ma. Chyba poszedłbym po piwo ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|