Piłka nożna ogólnie
|
19-06-2014, 10:42 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2014 10:55 AM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Cytat:No dno. I ta frustracja Songa i czerwona kartka - nagroda im. Pepe czeka na wręczenie! Miałem już wcześniej odpisać, jak pisałeś że Portugalia będzie lepsza bez PEPE, ale się powstrzymałem.Co takiego Pepe zrobił Muellerowi?? Jego gra w LM pokazała że jest w top 5 ŚO, może troszkę niepotrzebne zachowanie ale czerwona zupełnie nie na miejscu. Już przed mundialem wiedziałem, że Hiszpania nie zagra wielkiego turnieju, ale myślałem że wyjdą chociaż z grupy. Mi ciągle brakuje tam młodzieży i 2 skrzydłowych.Mógł wystawić tak jak Real, jednego pomocnika defensywnego Martinez, Busquets, lub Alonso, a dobrać Inieste i Isco bądź innych graczy o podobnej charakterystyce.Zagrać 4-3-3 Iker, Alba, Pique, Ramos, Carvalaj, X.Alonso(Busquets) Iniesta, Isco, Navas, Silva(pedro) Negredo Teraz można gdybać, ale Hiszpania ma świetne pokolenie młodych zawodników i ograny trener zrobi z nich ekipę na lata. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|