Piłka nożna ogólnie
|
14-06-2014, 01:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Gdyby sędzia nie podyktował karnego dla Brazylii, wynik mógłby być inny <- Brazylia i tak się lepiej prezentowała od Chorwacji i dla mnie z tym karnym czy nie raczej by wygrała. Po prostu jest lepsza. Wczoraj był mecz równych ekip gdzie jedna sytuacja była kamyczkiem poruszającym lawinę.
Gdyby Cahill bądź Bresciano strzelili na 2-2 wynik mógłby być inny <- jak wyżej, Chile tak czy siak IMO dałoby sobie radę z Australią. No to ja w ogóle inaczej, dla mnie Włochy-Anglia to obok Włochy-Urugwaj najbardziej interesujący mecz, no ale ja kibicuję Włochom już 18 lat więc co się dziwić. Niestety blok obronny będzie trochę przetrzebiony, a wszyscy trzej bramkarze na grę mają szanse ok. 33% (Buffon lekko skręcił kostkę, Sirigu też nie do końca zdrowy) ale to akurat mnie nie martwi bo wszyscy trzej spokojnie mogą godnie reprezentować reprezentację. Najbardziej martwi mnie stan murawy, wilgotność i inne warunki klimatyczne w tej dżungli... Inna rzecz to Kolumbia vs Grecja, z jednej strony fenomenalny atak (bez Falcao ale dalej robi wrażenie) a z drugiej grecka ściana ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|