Piłka nożna ogólnie
|
14-06-2014, 12:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Cytat:Kubala, ja nie zrzucam winy na pecha Hiszpanow ale naprawde niewiele brakowalo do tego zeby wynik byl inny. Przy 2:0 do przerwy i golu do szatni Silvy to mecz wygladalby zupelnie inaczej. 100% zgody, tylko, że tak jest w każdym meczu... Gdyby sędzia nie podyktował karnego dla Brazylii, wynik mógłby być inny Gdyby Silva wykorzystał sam na sam wynik mógłby być inny Gdyby Cahill bądź Bresciano strzelili na 2-2 wynik mógłby być inny Gdyby Czeszki strzeliły gola zamiast trafić w poprzeczkę w 38 minucie, wynik mógłby być inny... ![]() Cytat:Sander, nawet nie wiedzialem ze ten przepis nie istnieje no ale faul byl i chyba oczywistym jest ze RvP uniemozliwial interwencje Cassilasowi. Teoretycznie nie ma, ale jednak bramkarze są w polu bramkowym dodatkowo chronieni. Taka sytuacja jak faul na Julio Cesarze w meczu otwarcia, moim zdaniem dyskusyjna, bo najpierw bramkarz popełnił błąd, później dopiero wszedł w niego zawodnik, o tyle faul na Casillasie przy całej sympatii do Holandii, ewidentny. Cytat:Kurde, wkurza mnie studio ze nie pokazuja goli z poprzednich meczow przez co jeszcze Kamerunu z Mexico nie nadrobilem. Nie nadrabiaj, za wiele nie stracisz ![]() ![]() Cytat:Kubala, dzis nas zweyrikuje meczyk WKS-Japonia Dla mnie dzisiaj hit dnia. Kapitalnie to się zapowiada. Ogólnie wszystkie starcia w tej grupie zapowiadają się szalenie ciekawie. Faworytem na pewno są Afrykanie, ale ja liczę na niespodziankę i zwycięstwo Japończyków (choć liczę to niedobre słowo, bo należy im się kara za rodaka ![]() ![]() Cytat:No i kolejny hicior czyli Italia-Anglia ale tu obiektywizmu we mnie zero Dla mnie dziś mecz nr 4. Nie spodziewam się wielkiego meczu, jednak zobaczę z dwóch powodów a) bo to mecz MŚ, pewnie decydujący o awansie b) ciekawy jestem jak zaprezentuje się młoda ekipa Anglii - ja widzę w niej niezły potencjał. Mam nadzieję, że odpali. Obu ekip nie lubię, może dlatego nie elektryzuje mnie ten mecz. Bardziej czekałem wczoraj na Chile - Australia niż na ten "hicior" ![]() Ale najpierw, Gogolius, kibicujemy Polakom z Niemcami! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|