Piłka nożna ogólnie
|
07-06-2014, 02:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
To się pobawmy
![]() Gr A 1. Brazylia 2. Meksyk 3. Chorwacja 4. Kamerun Gr B 1. Hiszpania 2. Holandia 3. Chile 4. Australia Gr C 1. Kolumbia 2. Japonia 3. WKS 4. Grecja Gr D 1. Anglia 2. Urugwaj 3. Włochy 4. Kostaryka Gr E 1. Francja 2. Szwajcaria 3. Ekwador 4. Honduras Gr F 1. Argentyna 2. Bośnia 3. Nigeria 4. Iran Gr G 1. Niemcy 2. Portugalia 3. Ghana 4. USA Gr H 1. Belgia 2. Rosja 3. Korea 4. Algieria 1/8 finału Brazylia - Holandia Meksyk - Hiszpania Kolumbia - Urugwaj Japonia - Anglia Francja - Bośnia Szwajcaria - Argentyna Niemcy - Rosja Portugalia - Belgia Ćwierćfinały Brazylia - Hiszpania Urugwaj - Anglia Francja - Argentyna Niemcy - Belgia Półfinały Brazylia - Urugwaj Argentyna - Niemcy FINAŁ (marzeń ![]() Brazylia - Argentyna O 3 miejsce Urugwaj - Niemcy Złoty medal: Argentyna Srebrny medal: Brazylia Brązowy medal: Niemcy WNIOSKI Brazylia nie pomogła sobie losowaniem. Wybranie sobie na rywali w 1/8 i 1/4 finału najprawdopodobniej ekip Hiszpanii i Holandii, to spora odwaga. Ja liczę na Argentynę, turniej jest na ich kontynencie i podobnie jak kilka lat temu Hiszpania, w końcu muszą zaskoczyć. Lepszej okazji wg mnie nie będzie. Czarnym koniem turnieju Belgia, ale trochę ich Pakman przeceniasz, wrzucając ich na drugie miejsce. To nie są doświadczeni chłopcy z sukcesami, tylko nie opierzeni zawodnicy, dla których ten turniej to tylko przygoda. Dla mnie ćwierćfinał to wszystko na co ich stać, choć jak odpadną w 1/8 nie będę zdziwiony. Nie rozumiem też czemu cenisz tak USA. Drużyna kompletnie w rozsypce. Wewnętrzne kłótnie, które sam zaognia trener Klinsmann zabijają zespół. Jakby tego było mało nie powołał na mundial Landona Donovana. Niemiec rozsypuje ten zespół i im szybciej odejdzie z tej reprezentacji tym lepiej dla Amerykanów. Nie doceniasz również Argentyńczyków, ale to mogę zrozumieć. Ale jednak grupę to wygrają z 9 punktami... I jeszcze dwie małe nic nieznaczące przyczepki ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|