Piłka nożna ogólnie
|
15-05-2014, 07:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2014 07:48 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Jak idzie o faworytów
Hiszpania, Włochy, Niemcy, Brazylia - napiszę wprost, że jak wygra to jakiś zespół spoza tej czwórki to będę baaardzo zaskoczony. Te zespoły odstają od reszty + Hiszpania, Brazylia i Włochy brały udział w Pucharze Konfederacji co wg mnie daje im dużą przewagę. Najlepiej orientuję się w sprawie Squdra Azzura i cóż - na papierze skład jest mocniejszy niż był na ostatnim euro. Z drugiej strony ten zespół potrafi mieć beznadziejną sytuację i pokazać klasę (94, 06, 12) a potrafi też spierdzielić strasznie (96, 2010, pomijam 2002 nie liczy się ![]() Nie jestem tu subiektywny bo w kadrze jest kilku juventini, ale dla mnie mogą wygrać. Pozostałych reklamować nie trzeba: Brazylia ma mocny skład i gra u siebie, jedyne co ich może zatrzymać to presja. Hiszpanów lekceważyć nie można - głupki potrafią wygrywać każdy mecz 1:0 i sięgnąć po trofeum więc znów im się uda. Niemcy? Po brązie na mundialu, srebrze i brązie na euro przydałoby się złoto nie? Druga półka to Argentyna, Portugalia, Begia, Francja, Holandia - wygrane tych zespołów będą niespodzianką, ale mnie nie zdziwią jakoś bardzo (pomijając zaskoczenie, ze nie wygrał ktoś z top4) Dalej zespoły pokroju Anglii, Urugwaju, WKSu choć osobiście nie wierzę w Afrykę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|