Piłka nożna ogólnie
|
05-09-2013, 09:27 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Zapomnieliście o Pawle Brożku. Mega napaścior, szybki, dynamiczny, bramkostrzelny, na przestrzeni dwóch metrów mija jednym zwodem trzech rywali, taki nasz mały Messi.
Sobiech nie może grać, bo jest kontuzjowany, czego z pewnością nie wiedział przy dowołaniu trener Fornalik, bo oglądał w akcji Rysia Kalisza. Nie żeby miał coś przeciwko, ale zorientował by się chociażby, czy zawodnik, którego dowołał nie jest kontuzjowany, bo to trochę głupio nie wiedzieć. Mecz z Czarnogórą jest ważny, bo zwycięstwo naprawdę wraca nas do gry o mundial. Nie to, że jestem przesadnym optymistą, ale przy dobrych wynikach mecz z Anglią może być bezpośrednio o awans, a przegrany zagra w barażu. Oczywiście nie wierzę, że wejdziemy, ale matematyka daje nadzieję. Mój skład na Czarnogórę: Boruc - Jędrzejczyk, Szukała, Glik, Wawrzyniak - Kuba, Krychowiak, Klich, Zieliński, Sobota - Lewandowski Mam dwie niewiadome: Zieliński - kiks z Lazio w 1. kolejce Serie A strasznie go dobił. Nie wiem w jakiej jest dyspozycji, zwłaszcza psychicznej, ale i tak lepszy on niż nijaki Mierzejewski, który rozgrywa jeden mecz dobry na rok i problem w tym, że ten jeden już zagrał w Trabzonie. Lewandowski - Brożek to megasnajper, który może pokonać każdego bramkarza. Po prostu jest lepszym piłkarzem niż Lewy, ale jednak dałbym się Robertowi pokazać. Brożek wejdzie w 85 jak potrzeba i strzeli hattricka. Taki dżoker to skarb. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|