Piłka nożna ogólnie
|
18-07-2013, 11:24 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2013 11:27 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Sander
Nie ma reguły, jak będzie miała szczęście to w trzeciej rundzie trafi przykładowo na Skenderbeu Korca, a w czwartej na BATE Borisov. Jak nie będzie miała szczęścia to w trzeciej trafi na Elfsborg Boras czy Maccabi Tel Aviv i może być ciężko. Lech też dwa lata temu był rozstawiony i trafił na trudną Spartę Praga i odpadł. Pakman Orest Leńczyk skończył już karierę trenerską, oficjalnie. Dla mnie Śląsk prezentuje się teraz lepiej niż tamten mistrzowski Śląsk. Widać jakiś pomył, bo u trenera Oresta to wyglądało tak: panowie wywalczcie rożny lub jakiś wolny, Mila dośrodkuj, może coś wpadnie. Śląsk mimo majstra był dla mnie najgorszą drużyną w lidze do oglądania, teraz lubię patrzeć na ich grę. Gdyby połączyć dyscyplinę Leńczyka i pomysł na grę Lewy'ego to Śląsk mógłby nawiązać do Legii i Lecha w tym sezonie, a tak to będzie trudno. Z tego Petrescu to jakiegoś cudotwórcy nie róbmy. Wyszło mu w Rumunii, ok, ale miał wtedy grupę walczaków, której naprawdę zależało. Teraz Dan pałęta się gdzieś po Rosji, najpierw mój ulubiony rosyjski klub, czyli Kubań Krasnodar, a teraz średnio radzi sobie w Dinamie Moskwa. Skład ma naprawdę niezły, może nie taki by walczyć z Zenitem czy CSKA, ale na tę pierwszą czwórkę, piątkę na pewno ich stać. Na pewmo mają silniejszą pakę niż czwarty w zeszłym sezonie Kubań. Ciekawy transfer na naszym podwórku. Maciej Jankowski piłkarzem Zagłębia Lubin. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|