Piłka nożna ogólnie
|
06-06-2013, 08:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
@Martin
Chodzi mi o to, że ja jestem przede wszystkim kibicem polskiej piłki. Nie rozumiem jak można kibicować np. Hapoelowi Teal Aviv czy Spartakowi Moskwa. Chodzi o to, że Legia z taką grą, ma szansę coś zaistnieć w pucharach, i tyle. Śląsk też nie jest bez szans. O ile byłem sceptyczny na początku do trenera Levy'ego to gość mnie przekonał i pogrom na Legii tego nie zmienia. Wreszcie widać pomysł w grze Śląska, a nie tylko byle wywalczyć rzut rożny i może Mila dobrze dośrodkuje a ŚO skończy. Śląsk jest paradoksalnie lepszą drużyną teraz niż rok temu. Nie bój się, jako kibic Lecha, w pucharach na meczach Śląska też stracę masę nerwów ![]() Następny powód to taki, że nie jestem z Poznania, a nawet Wielkopolski, powiedziałbym nawet, że mieszkam bliżej Warszawy, dlatego też zwycięstwa Legii tak mnie nie bolą, znajomi przynajmniej się cieszą ![]() Oglądam mecz naszych przyszłych reprezentatów z Maltą. Tragedia. Do przerwy mogliśmy przegrywać 2 czy 3 do 0. Jeśli to jest przyszłość reprezentacji to widzę to w czarnych barwach. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|