Piłka nożna ogólnie
|
03-06-2013, 10:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Cytat:Wspominałem tu ostatnio, że oglądanie ekstraklasy mnie boli, a kubala1122331, że go śmieszy... Chyba masz jednak więcej racji : ) Takich zagrań jak w Ekstraklasie to w żadnych Bundesligach nie uświadczysz. To nie ten poziom ![]() @Sander Ja jako kibic Lecha, cieszę się z tego pogromu Śląska. Legia pokazała, że jest najlepsza w Polsce oraz przedstawiła wreszcie swój potencjał w dużej okazałości. Mam nadzieję, że powalczą o LM, a z taką grą jest szansa. Ważne tylko, by trener nie odszedł do tej Osasuny, wspaniale stawia na młodych i doskonale potrafi balansować drużynę między młodością a doświadczeniem. Plus także dla kibiców Legii. Naprawdę wspaniała atmosfera na stadionie, szkoda tylko tych rac na początku. Super też było pożegnanie kilku zawodników, no i samo wręczanie medali. Naprawdę robi wrażenie, a atmosfera jest tylko na Legii i na Lechu, gdzie też pięknie pożegnano Reissa i Djurdjevicia i podziękowano zawodnikom za walkę. Oglądając takie obrazki mam wrażenie, że coś w piłce się zmienia. Pamiętam kilka fet mistrzowskich, ale takiej nie jeszcze nie uświadczyłem. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|