Piłka nożna ogólnie
|
01-06-2013, 02:21 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Osobiście nie za bardzo śledzę polską ligę, bo oglądanie tego najzwyczajniej w świecie boli : ). Wzmocnienia jakieś będą, ale nasze kluby i tak pozostaną chłopcami do bicia w Europie. Gdy Lech ogrywał w LE Man City i Juventus, liczyłem że wreszcie mamy Europejskiego średniaka. Potem zaczęła się wyprzedaż i wszystko znowu oklapło. Teraz miałem nadzieję, że może Legia zbuduje mocny zespół. Jędrzejczyk już sprzedany, Koseckim też się podobno interesuje kilka klubów. Stępiński z Widzewa poszedł grać do Niemiec. Nie da się zbudować silnego składu sprzedając wszystkich dobrze rokujących na przyszłość zawodników. Z drugiej strony, jeśli zostaną, zmarnują sobie karierę. No i nie ma się co oszukiwać, na zachodzie po prostu lepiej płacą. Koło się zamyka.
A co do Realu to podobno poważnie przymierzają Juppa Heynckesa. Ja też jakoś odwracam się od zespołów, które budują swoją potęgę dzięki zagranicznym miliarderom. W jakiś sposób zabija to tradycję i historię. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|