Piłka nożna ogólnie
|
30-05-2013, 11:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
@BESTIA
Na pewno można znaleźć na chomikuj.pl, tylko że stamtąd trzeba pobrać, to chyba, że zadowoli cię 10 minut. Poza tym znalazłem Milan - Liverpool na yt. http://www.youtube.com/watch?v=Oj0u050ysac Do tego możesz poszukać na veoh.com, tam można znaleźć różne starsze mecze, może coś znajdziesz. @Martin Otoczka do meczów piłkarskich podoba mi się rzadko, np. na Euro. Teraz finału LM miałem dosyć już prezd meczem. Gdzie nie zajrzę tam BVB - BM. Wbijam na twitera, cała tablica zarzucona, co powiedział ten, co tamten i tak wszędzie. Czytam sobie podsumowanie 2 ligi polskiej w PN, a tam o Zniczu Pruszków..., że RL załatwił im wejście do szatni Borussii itd. Mnie takie coś męczy. Wolę jak o jakimś wydarzeniu sportowym jest ciszej. Śmieszy mnie zaś otoczka wg meczu polskiej ligi, np. Jagiellonia - Zagłębie. Zespoły nie walczą już o nic, a tu w koło na około co to będzie jak jeden wygra, a co jak drugi. @Sander Nie wiem, ale mecz Czechy - Turcja EURO 2008, jest chyba najdramatyczniejszym meczem piłkarskim jaki pamiętam, jak dla mnie przebija finał LM z 2005. Ten mecz to było coś niezwykłego. Do dziś nie wiem, jak Turcy strzelili te 3 bramki w 15 minut ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|