Piłka nożna ogólnie
|
20-05-2013, 10:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Jako kibic Lecha, do Legii nie mam nic, chciałbym by awansowała do LM, ba, wygrała LM! Ale Kosecki mnie wkur... Nie dość, że przewraca się o źdźbło trawy i silny wiatr, to jeszcze wykorzystuje tatusia w PZPN, a to już jest przeginka i fakt, który sprawia, że życzę mu jak najgorzej jako piłkarzowi. Otóż, Ceesay schodząc z boiska powiedział, że złamie mu nogę. Wiadomo, nie powinien tego zrobić, ale podobno bardzo często zdarzają się takie sytuacje na boisku w wiadomym celu. Jednak biedny Kubuś poskarżył się najpierw jakiemuś dziennikarzowi, potem tatusiowi. Tatuś mocno się zdenerwował i zadzwonił do Wydziału Dyscyplinarnego PZPN ze skargą o groźbę o czyhanie na zdrowie syna. I teraz Gabończyk będzie musiał stawić się na przesluchanie i nie wiadomo jaką dostanie karę. Podobno w najgorszym wypadku może trafić do sądu! Naprawdę śmieszny człowieczek z tego Kubusia, tylko dupę potrafi na boisku reprezentacji pokazywać. I mam nadzieję, że pokazał ją wtedy po raz ostatni, bo ja nie chcę go już widzieć w reprezentacji. Wolę Obraniaka, Perquisa, Boenischa, Polanskiego razem wziętych.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|