Piłka nożna ogólnie
|
10-04-2013, 09:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2013 10:10 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No i półfinał Niemiecko-Hiszpański.
Jakie chcecie zobaczyć półfinały ? Derbowe czy pomieszane ? Z koniecznośći wybrałem meczyk Bayern-Juve i chyba żałuje bo na camp nou było naprawdę ostro. Takich badziewnych streamów nigdy nie widziałem. Szkoda że mamy tak jednolitą 1/2 LM. Chciałem żeby Juve sie tam pokazało albo jakakolwiek drużyna z Serie A ale kto teraz z nich prezentuje tak wysoki poziom na takie rozgrywki. Liga Mistrzów z roku na rok przestaje mi sie podobać i chyba dlatego co raz rzadziej ją oglądam. __________________________________________________________ W łodzi chyba już zapanuje wieczny spokój.. wycofano z rozgrywek I ligi ŁKS który ma bardzo poważny kryzys. Duże zaległości płac kilku zawodnikom w dodatku ubiegłosezonowy spadek i na dodatek tylko 3zwycięstwa w I lidze. Trochę szkoda że były bodaj dwukrotny mistrz Polski tak kończy . w dodatku istnieje już dosyć długo. Podobne losy pewnie spotkają też Polonie a wtedy to już będzie całkowity problem z miastowymi derbami. Wisła jak na razie bez Cracovi (ale to sie może zmienic od następnego sezonu) Widzew bez ŁKS'u i Legia bez Poloni. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|