Piłka nożna ogólnie
|
27-03-2013, 12:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No piękna wygrana z San Marino.Śmiać mi się chciało po meczu jak oglądałem studio na Polsacie Sport.Kurna przecież przy odrobinie szczęścia to ci kelnerzy wpakowali by nam 2 bramy.Nawet kurna nasi nie umieli zagrać fair play jak "Włosi" leżeli na murawie.Do tego więcej fauli niż na Ukraińcach...Prawdziwy mecz walki.
A mistrzem świata był Salomon i Bożydar. Salomon mówi że nie ćwiczyli zbytnio stałych fragmentów,a Bożydar...to co oni ćwiczyli przed takim meczem,grę z kontry!!!! No rozwalili system. Fornalik też dobry...Teodorczyk mnie nie przekonał z Ukrainą...no rzeczywiście,wszedł chłopaczyna na 10 minut kiedy nasi byli już na kolanach i co miał zrobić??? Zagrać ala Messi i wybić nagle 3 gole czy co? Ciekawe czy przekonali go ci co grali cały mecz. O awans nie ma się co łudzić,ale wynik Anglików z Czarnogórą to dla nas najgorszy scenariusz. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|