Piłka nożna ogólnie
|
12-03-2013, 08:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
RSC-2
Wybieram pierwszą opcję,zresztą o tym już pisałem,w takiej sytuacji były np. Rangersi czy Fiorentina,zbankrutowały i spadły do 4 ligi,Florencja się szybciutko odbudowała,Rangersi też pewnie to zrobią.I uwierz na słowo,wolałbym oglądać Legię w czwartej lidze niż w Lidze Mistrzów po jakiejś fuzji i wykupieniu licencji innego klubu. BMH No dla mnie czy dla Ciebie to jasna sprawa,ale jak widać są i inne standardy "kibicowania".Napisałem w cudzysłowie bo dla mnie taki ktoś nie godzien jest nazywać się kibicem,a jedynie gapiem.Zresztą mecz na żywo kiepsko widać z trybun,tam się idzie dla atmosfery,ładny mecz to se można w TV luknąć. Dla tego niektóre kluby mają wspaniały doping i oprawy,a inne nie.Zobacz jak wygląda doping na 80 tysięcznym Bernabeu,przecież to kpina nie doping bo tam właśnie przychodzą gapie nie kibice z prawdziwego zdarzenia. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|