Piłka nożna ogólnie
|
19-02-2013, 05:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2013 05:19 PM przez Zioło-Pale-Niebywale.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Jerome
Oka,mój błąd,jednak obstaje przy tym że nie jest to jeszcze jakiś wielki gracz i Lewy prezentuje się po prostu lepiej w tym czy poprzednim sezonie.Mowa o klubie.Natomiast zgadzam się w 100% z tym że Man Utd nie jest teraz dla Lewego,zresztą z tymi napastnikami to samo mówiłem bratu.Dla mnie powinien zostać w BVB.Tu ma wielkie perspektywy,gra w silnym klubie i jest podstawowym grajkiem,ze 2 sezony spokojnie może się szlifować tu gdzie jest. RSC-2 Sanchez grał dla Meksyku,jeśli uważasz że oni w tamtych latach mieli słabą pakę to sorry ale się nie zgadzam.Stoiczkow też miał świetnych partnerów w owym czasie. Ja w Lewym widzę zaangażowanie,ale to nie Messi żeby dostał piłkę w środku pola i wyczarował z tego gola.Zresztą Messi też w reprezentacji gra przeciętnie,myślisz że mu się nie chce? Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|