Ruiz vs Joshua II (7.12.2019)
|
01-09-2019, 09:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2019 09:04 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Ruiz vs Joshua II (7.12.2019)
@Wietnam
Nieprawda. Pisałeś o nich w sposób ironiczny i poniżający. Dlatego chciałem się dowiedzieć czy to hipokryzja ,czy zmiana poglądów. Bo przecież dawno temu pisałeś: Cytuję: Wietnam napisał: Ciekawe jak ty byś się czuł, gdybyś był w takiej samej sytuacji jak ci biedni syryjczycy. Moje progi są otwarte. Tak się składa że mam rodzinę w Niemczech, ich sąsiadami są imigranci z Syrii …są o wiele bardziej miłymi sąsiadami niż również sąsiadujący z moją familią rodowići Niemcy. Żadnych problemów ba nawet zapraszają na grila, bòjda tóra krąży w mediach że oni nie chcą robić i gwałcą tylko, jest okropna. Koniec cytatów z Wietnama. ------------------------------------------------------------- Otóż dzisiaj można zweryfikować pewne rzeczy. Otóż na ponad 2 mln "uchodżców" pracę podjęło ok 160 tys. Okazało się także że uchodźcy z Iraku ,Afganistanu i przede wszystkim z Syrii którzy ponoć uciekli do Niemiec z niebezpiecznego swojego kraju jeżdżą w odwiedziny i wczasy do Syrii. Wynajmują nawet czarterowe samoloty , a niemieckie biura podróży mają na tym bardzo dobry interes. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości