Piłka nożna ogólnie
|
17-07-2014, 09:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2014 09:15 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No myślałem, że wczorajszej Legii już nic nie przebije..., ale jak widać się myliłem... Panowie, przegrać z estońską drużyną to są jakieś żarty. Przecież to całe Nomme Kalju to potrafi od Levadii w lidze 5-0 zebrać...
Powoli tracę argumenty w dyskusji z Pakmanem ![]() Żeby uświadomić dobitniej z jakimi mocarzami dziś przegrał Lech wspomnę o wyczynach estońskich klubów w tej edycji pucharów... Santos Turku - Tromsoe 1-7 i 0-6 Sparta Praga - Levadia Tallin 7-0 Sillamae Kalev -FK Krasnodar 0-4 (85. minuta) Urywa dupę, nie powiem... Zaskoczył Ruch. Nie spodziewałem się zwycięstwa, ale przynajmniej oni nie zawiedli, choć w rewanżu nie ma się co oszukiwać, faworytem nie będą... Zawisza też na plus. Ładnie powalczył w Belgii. 2-1 wynik niezły, nawet do powalczenia, choć w awans średnio wierzę, to przynajmniej się nie skompromitował. Ogólnie jesteśmy w carnej dupie. Kiedyś płakaliśmy, że we wrześniu nie mamy drużyny w pucharach, a tutaj może okazać się, że wszystkie odpadną w połowie lipca... Jeszcze w ramach ciekawostki o żenadzie Lecha. Nomme Kalju Tallin uzbierało do meczu 16 (!!!) piłkarzy w tym DWÓCH obrońców. Oprócz dwóch nominalnych zagrali POMOCNIK i NAPASTNIK! To już nawet śmieszne nie jest ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|