Witam - już oficjalnie
|
24-12-2011, 12:05 AM
|
|||
|
|||
Witam - już oficjalnie
Skromność każe rozkręcić ten pusty dział od własnej osoby, a co!
Zatem witam was na forum, większośc z was zapewne kojarzy mnie z licznych mniej lub bardziej wartościowych komentarzy na stronie bokser.org, gdzie występuję pod tym samym nickiem. Mam 26 lat, jestem absolwentem amerykanistyki, mieszkam w Wielkopolsce, pracuję w handlu, na stanowisku kierowniczym, ale dość niskim szczeblu korporacyjnej drabinki Zainteresowania, poza boksem, to piękne kobiety (chociaż już własną zdążyłem wybrać, ale popatrzeć zawsze można:cool, piłka nożna, muzyka, o której kiedyś stworzę osobny temat (dośc niszowa, rzekłbym), literatura amerykańska, polityka (zwłaszcza międzynarodowa i oczywiście amerykańska) i języki obce. Poza tym, mam 2 koty i lubię piwo Uprzedzając pytania - tak, byłem w Stanach, dwa razy po trzy miesiące, coś tam widziałem, kiedyś chce jeszcze tam wrócić, ale nie na stałe. Jeśli chodzi o boks, to uwielbiam najniższe kategorie wagowe, te "wojny karłów", które można śledzić z zapartym tchem, jednak nie gardzę też kategoriami średnimi. Średnio za to interesuje mnie boks polski, z wyjątkiem takich perełek jak Proksa. Tyle chyba wystarczy, żeby powiedizeć coś o sobie, nie pozbawiając się zarazem prywatności. Pozdrawiam i najlepsze życzenia na święta! Maynard |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości