Promotorzy i telewizje
|
23-02-2015, 06:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2015 06:06 PM przez Matys.)
|
|||
|
|||
RE: Promotorzy i telewizje
Walka mejłetera z pakjało już niebawem
pierdu pierdu jestem taki alternatywny plebs się zachwyca i analizuje tylko ja zdaję sobie sprawę, że wszyscy są kanapowymi ekspertami a wszystkie te ich analizy nie mają przecież znaczenia jestem tak alternatywny i tak ponad tym wszystkim, że jakbym był jeszcze trochę bardziej to nie ręczę za siebie taki byłbym spełniony oni są tam i mają jakąś głupią pasję i podniecają się jakąś głupią walką a ja jestem tutaj i podniecam się swoją wyższością, ale jeszcze napiszę to wszystko w jednym wielkim sarkazmie, żeby nie wyszło że mnie cokolwiek obchodzi to jaki jestem wspaniały i oświecony Jestem jak światło w tunelu jestem jak fan komputerów na forum o konsolach jestem jak posiadacz samolotu na forum o samochodach jestem ponad nimi A na koniec dodam, że to głupie pospólstwo któremu ledwo starcza do pierwszego jeszcze na dodatek rywalizuje ze sobą czyj faworyt jest lepszy, a ja jestem znowu ponad nimi i z politowaniem przyglądam się ich poczynaniom. Jak oni mogą się czymś tak pasjonować skoro mnie to nie pasjonuje? Nie rozumiem tego, więc na pewno są głupi, to jedyna możliwa odpowiedź. no i żebym nie zapomniał o pomarańczach - promotorzy i telewizją już dbają i zadbają jeszcze bardziej o to by walka dobrze się sprzedała. To takie luźne przemyślenia, nic personalnego. Stirlitz. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości