Rankingi - Heavyweight
|
10-06-2014, 10:36 AM
|
|||
|
|||
RE: Rankingi - Heavyweight
(10-06-2014 07:54 AM)RedHawk napisał(a): @Sander Strasznie mało. Liachowicz to 7-8 lat temu był kozackim gościem jak się tłukł z Brewsterem. Już walka z Briggsem była w jego wykonaniu słaba, a w ostatnich latach to jest to poziom buma po prostu. Firtha i Scott? Żadne cenne skalpy, szczególnie ten pierwszy... Harrison? W ostatnich latach bardzo zabawna postać. Resume Wildera jest bardzo słabe, nie pokonał nikogo choćby aspirującego do TOP 20 obecnej wagi ciężkiej. (10-06-2014 07:54 AM)RedHawk napisał(a): brązowy medal olimpijski to mało? za darmo ich nie rozdają, co poradzisz, że ten gość miażdży wszystkich w pierwszych 2-3 rundach?A co ma do tego medal olimpijski? Miażdży wszystkich bo bije kompletnych ogórków. Szpilka i Adamek walcząc z rywalami Wildera też mieliby imponujący rekord. Zresztą kto z szerokiej czołówki potknąłby się choćby na jednym z rywali Wildera? (10-06-2014 07:54 AM)RedHawk napisał(a): Poza tym nie wiem kogo mógłbym dać wyżej od Wildera. Alexander Powietkin - na rozkładzie Manuel Charr, Jason Estrada, Ruslan Czagajew, Eddie Chambers, Chris Byrd, równa walka z Marco Huckiem, pełen dystans z Wladimirem - gość sprawdzony pod każdym względem i ma medal olimpijski, nawet złoty... Jeżeli przed nim jest Wilder to ja nie kumam tego w ogóle. Zresztą wyżej od Wildera, to ja bym dał nawet Cunninghama nie mówiąc o Fury'm. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości