Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 8 Głosów - 3.88 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko
04-10-2012, 09:58 PM
RE: Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko
@Jerome
Ja wiem i zapewne wszyscy inni też, że ten spór zacząłem ja i to ja najechałem. Przyznaję sie. Co do tego nie ma wątpliwości ale z tym gościem nie da się dyskutować... Nic nie poradzisz Jerome.

Ktoś tam powiedział, że wcześniej nie było takich sporów na forum i tak niskiego poziomu. Ja się z tym zgadzam. Wszystko było okej dopóki uzytkownik AdamekFightPl nie zaczął pleść tych swoich głupot, prowokować i oczerniać innych. A ciężko nie zareagować na takie zachowanie. Gdy pojawia się taki Najman na forum to może on rozzłościć nawet najspokojniejszego człowieka na świecie.

Dalsza dyskusja nie ma sensu. Przepraszam wszystkich za swoje zachowanie, nie powinienem obniżać poziomu forum a jednak to zrobiłem.
Co do samego użytkownika AdamekFightPl to nie przepraszam i nie mam zamiaru. Cieszę się, że na niego najechałem - uważam nawet, że za słabo. Moje kolejne pociski będę mu wysyłał na priv jeśli odczuję taką potrzebę.

Ja tym postem mam nadzieję, że kończę już dyskusję nie na temat, który jak zwykle rozpoczyna AdamekFightPl swoimi bezsensownymi wywodami.
Filmik na bokser.org poruszania się Wacha w ringu jak dla mnie to - super ! coraz bardziej wierzę w dobrą walkę jaką da nam Mariusz.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko - Crumb - 04-10-2012 09:58 PM
RE: Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko - BMH - 07-11-2012, 11:50 AM
RE: Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko - dominik19113 - 10-11-2012, 09:37 PM
RE: Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko - poliloli - 11-11-2012, 06:09 PM
RE: Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko - SGS - 12-11-2012, 06:10 PM
RE: Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko - BMH - 05-12-2012, 05:54 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości