Rankingi - Light Welterweight
|
06-02-2017, 12:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Rankingi - Light Welterweight
1. Trojanowski 14 pkt [Cuenca (4), Cuenca (4), Obara (3), Indongo (porażka), Pontillas (0), Shakhaznaryan (3)]
1. Crawford 14 pkt [Postol (5), Molina Jr (3), Lundy (0), Jean (3), Dulorme (3)] 3. Burns 9 pkt [Figueroa (porażka), King (3), Di Rocco (3), Relikh (3)] 3. Broner 9 pkt [ Molina (3), Porter (inny limit), Allakhverdiev (3), Theophane (3)] 5. Figueroa 7 pkt pkt [Burns (4), DeMarco (3)] 6. Postol 5 pkt [ Matthysse (5), Giuriceo (0), Crawford (porażka)] 6. Indongo pkt 5 pkt [ AfrykanieKtórychNieZnam (0), Trojanowski (5)] 8. Matthysse 4 pkt [Provodnikov (4), Postol (porażka)] 9. Benavidez 3 pkt [ Santana (3), Sigueira (0), Paez Jr (0)] Bardzo fajna kategoria do oceniania. Trojanowski nabił punkty za liczne walki. Przez chwilę myślałem czy Cuenca nie był wart (5) ale doszedłem do wniosku, że boksował zbyt rzadko i był za mały także dla innych (5) więc (4). Miło zaskoczył mnie Burns, który ciągle się liczy. Po Bronerze bokserzy albo z porażkami w ostatnim czasie, albo rzadko walczący. Jestem otwarty na sugestie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości