Deontay Wilder vs Gerald Washington/Izu Ugonoh vs Dominic Breazeale
|
27-01-2017, 07:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2017 07:26 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Deontay Wilder vs Andrzej Wawrzyk/Izu Ugonoh vs Dominic Breazale
@redd
Nie powiem ,że Twoja argumentacja jest nielogiczna. Dlatego trudno mi cokolwiek podważyć w Twoim wpisie. Mam jednak inne zdanie na ten temat dlatego ,że stosuję inne punkty odniesienia niż Ty. [Mam inne punkty odniesienia dlatego ,że kiedyś polski boks amatorski [zawodowego nie było] był światową potęgą i ścisłą światową czołówką. Dlatego też uważam odwrotnie niż Ty i nie przyrównuję nas do Czechów. Polski boks stoi o wiele wiele niżej niż boks w USA , Meksyku, Wielkiej Brytanii Rosji , Ukrainie , a może nawet Argentynie, Filipinach, Japonii itp. Nasz mistrz świata Włodarczyk to biedak jeżeli chodzi o finanse w porównaniu z mistrzami świata z USA, Meksyku Nie podzielam także opinii na temat Wasilewskiego. Ja wyżej cenię nawet Snarskiego. Dla mnie ważne jest czy w biznesie doszedłeś do sukcesów przy pomocy swojej pracy i umiejętności , czy raczej wszystko spadło Ci z nieba bo ojciec był.............. Nie dostrzegam także u Wasilewskiego profesjonalizmu. I mógłbym to szczegółowo uzasadnić. Ale nie będę pisał o wszystkim i naraz. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości