Fajne filmy, które polecacie
|
24-01-2017, 01:32 AM
|
|||
|
|||
RE: Fajne filmy, które polecacie
Dwa Oscary to nie taka sromotna porażka znowu Myślę, że odbiór tego filmu w dużej mierze zależy od nastawienia i tego, w jakiej obecnie sytuacji się człowiek znajduje. Mnie skosił ten film z nóg, szczerze powiem, chyba nigdy nie zdarzyło mi się wyjść z kina z lekko zamglonymi oczami, a potem byłem w takim nastroju, że 8 km. do domu wróciłem sobie lekkim spacerkiem, bo nie chciało mi się w ogóle tłuc MPK.
Pewnie masz rację, że romantyczna tandeta itd., ale ja to kupuję w całości takie, jakie jest. Nie wyciąłbym żadnej sceny, żadnej nie skrócił, żadnej nie przedłużył. Idealnie Natomiast co do Oskarów, to nie ma chyba w tym roku jakiegoś zdecydowanego faworyta. Nie przypominam sobie żadnego filmu, który by mnie w pełni zachwycił (nie licząc La la land ), dlatego też ten dość prosty musical pewnie znajdzie się przynajmniej w piątce nominowanych. Gdzie widzę największe szansę La la land? Na pewno muzyka, piosenka, montaż i zdjęcia - no bo co tu ukrywać, pod względem wizualnym jest to film perfekcyjny. Statuetkę może zgarnąć też ktoś z dwójki Gosling - Stone. Także myślę, że gdzieś koło tych 4-5 Oscarów się ten musical zakręci |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 113 gości