Hopkins vs Smith jr
|
06-12-2016, 05:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2016 06:13 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Hopkins vs Smith jr
Utalentowany zawodnik wagi średniej brazylijczyk Yamaguchi Falcao 11-0 (5 KO) wystąpi na tej gali,
jego rywalem będzie Meksykanin German Perez 11-2-3 (2 KO). warto przyglądać się temu chłopakowi, Brazylijczycy mogą mieć z niego dużo radości już w najbliższej przyszłości. Ogólnie nie taka zła Gala się szykuje, Hopkins i jego ostatni występ, to mówi samo za siebie, zmierzy się z nieobliczlanym Smithem jr który dysponuje naprawdę mocnym uderzeniem wprawdzie jest bardzo surowy technicznie, lecz to wystarczyło na Fonfare, zobaczymy jak będzie z B-Hopem, faworytem Bernard ale nie wiadomo jak się zaprezntuje po przerwie ma w końcu już 52 lata, wprawdzie to Kosmita ale zmierzy się z młodym byczkiem który jest podbudowany po zwycięstwie nad czołowym zawodnikiem LHW Fonfarą i jak trafi czysto pojedynczym ciosem, lub kombinacją Kata to może być smutne pożegnanie Legendy. Obstawiam jednak iż Hopkins wypunktuje Smitha swoim cwaniactwem i nie czystą grą, dużo klinczu i wolnej walki się zapowiada. Usyk -Mchunu dwóch najlepszych techników CW , Usyk to jednak niesamowity talent który zabrał Główkę do szkoły, a Mchunu ostatnio nie zachwycał i jego szczęka należy do lekko podejrzanych, Usyk łatwo powinien sobie poradzić. Wystąpi również świetny amerykański piòrkowy Joseph Diaz junior 22-0 (13-0) #4 WBO, #6 IBF, #3 WBC wielki talent na granicy walki o pas, jego rywalem będzie meksykanin Horacio Garcia 30-1 (22 KO) Myślę że będzie warto na pewno wstać na tą galę, wcześniej zastanawiałem się czy warto ale jak dodano walkę Usyk -Mchunu, + tych młodych Diaza szczególnie i Falcao, to nie mam wątpliwości. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości