Broń - dyskusja ogólna
|
06-12-2016, 12:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2016 12:10 AM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Boks, pieniądze i brudne sprawy (plotki i fakty)
(05-12-2016 04:42 PM)RSC-2 napisał(a): @Martin Kiedy ja mój drogi siałem jakąś propagande? (05-12-2016 04:42 PM)RSC-2 napisał(a): Przed wojną w Polsce był powszechny dostęp do broni a zezwolenia wydawała nie jak obecnie policja a administracja cywilna. Tylko porównaj sobie polskie społeczeństwo, polską młodzież w tamtych czasach do dzisiejszej. Jeśli nie zauważasz różnicy to szkoda czasu w ogóle z tobą dyskutować. (05-12-2016 04:42 PM)RSC-2 napisał(a): A obecnie nie wiem czy wiesz że w Polsce sami myśliwi posiadają ponad 200 tys sztuk broni palnej. To nie myśliwi byliby problemem tylko nieodpowiedzialni ludzie z giwerą w łapie. (05-12-2016 04:42 PM)RSC-2 napisał(a): Jeżeli uważasz ,że dostęp do broni zwiększa przestępczość to jesteś w błędzie. Nigdzie tak nie napisałem. Mam jedynie wątpliwości czy dostęp do broni dla każdego chcącego mieć spluwe jest dobrym rozwiązaniem. Przykład USA mówi coś odwrotnego. (05-12-2016 04:42 PM)RSC-2 napisał(a): Tylko lewactwo utrudnia obywatelowi dostęp do broni. Co ty masz z tym lewactwem, o czym byś nie pisał to wspominasz o lewactwie, jakaś mania prześladowcza? Nie twierdze ze dostęp do broni nie ma zalet, ale czy ty dostrzegasz tylko zalety powszechnego dostępu do broni? @Metzger Być może masz rację ale ja mam wątpliwości czy aby na pewno polskie społeczeństwo dorosło do tego by mieć taki przywilej jak dostęp do broni. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości