Ranking P4P forum Bokser.org
|
21-11-2016, 02:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
1. Kovalev
2. Ward (!) 3. Golovkin (-1) 4. Gonzalez (-1) 5. Crawford (-1) 6. Pacquaio (!) 7. Lara (-2) 8. Rigondeaux (-2) 9. Thurman (-2) 10. Danny Garcia (-2) Kowaliow zostaje liderem bo w mojej opinii wygrał z Wardem. Ward awansuje na drugie miejsce bo to dominator super średniej będący de facto na poziomie lidera mojeg rankingu. Nie było go wcześniej na liście, ale tak naprawdę oscylował wokół 4-7. miejsca. Dla mnie pokazał klasę i spokojnie jest w top2, a u ludzi uważających, że wygrał z Kowaliowem mógłbym być liderem bo to dla nich niepokonany król super średniej, który poszedł w górę i wygrał z dominatorem tej kategorii. Dalej bez zmian - Golovkin minimalnie nad Gonzalezem, choć bardziej cenię ostatnie zwycięstwo Romana (rywal cięższy) niż Giennadija (rywal mniejszy). Ale Brook to jednak Brook. Ta czwórka ma u mnie bardzo mocną pozycję i trudniej mi się ich czepiać. Zobaczymy jacy rywale będą w przyszłości. Dalej Crawford, choć minimalnie nad wracającym Manny. Z jednej strony Postol i długa przerwa, z drugiej Bradley i Vargas. Crawford niepokonany, porażka z Floydem ujmy nie przynosi - mógłbym ich zamienić, ale w sumie niech tak zostaną. Zobaczymy co będzie w przyszłości. Dalej raczej bez zmian, zaraz Kubańczycy mają mieć swoje walki, natomiast przeskoczy ich prawie na pewno zwycięzca konfrontacji Thurman - Garcia. Ze względu na powrót Pac-Mana i Warda wypadli z top10 Frampton i Łomaczenko. Nie wiem jak Brytyjczyk, ale jak Łomaczenko wygra z Waltersem to wróci. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości