Adamek vs Solis
|
25-09-2012, 06:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Adamek vs Solis
@Metzger
A Gołota z czego jest zapamiętany? z tego, że uciekł z ringu w walce z Tysonem po czym został obrzucony pomidorami? z tego, że przegrał wygraną walkę z Grantem, z tego, że przegrał w upokarzający sposób z Lewisem czy Brewsterem? za to jak perfidnie faulował Bowe'a ? co jak co, ale za Adamka jeszcze nie przyszło mi się wstydzić. Masz rację, że byłem bardzo mały gdy Gołota walczył wielkie boje w HW, ale mój ojciec oglądał walki Gołoty i opowiadał mi z punktu widzenia laika jak to wyglądało. On mimo, że żył w czasach kiedy Gołota był w swoim primie i oglądał jego walki nie powie dzisiaj, że Gołota był wielkim bokserem. Dlaczego wypowiadasz się za cały naród ? skąd wiesz czy Adamek nie wywołuje takich samych lub nawet większych emocji niż Gołota? przypomnij sobie galę Adamek-Kliczko i cały ten klimat związany z tą walką. Co do Michalczewskiego to utrzymuje się przy swoim zdaniu. Może to jest i polak, ale nie walczył dla naszego kraju tylko dla Niemiec. Dlaczego miałby nosić miano najlepszego ''polskiego'' zawodowca w historii? nie mam nic do Tigera, chwała mu za to co osiągnął, ale takie są fakty. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości