Włodarczyk vs Palacios II
|
25-09-2012, 05:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Palacios II
@Hugo
Dość w szerokim zakresie się z Tobą nie zgadzam. Nawiążę teraz tylko do początku. Kostyra jak zwykle lanie wody o innej walce niż powinien. Gmitruk odzywał się tylko wtedy kiedy powinien zatem dla niego plus. Niezależny ekspert Saleta - porażka. Punktacja? No cóż. U mnie bankowo dwie pierwsze rundy wygrywa Krzysiek, trzecia remisowa więc może iść w obie strony. Czwarta bezapelacyjnie Palaciosa. Muszę obejrzeć rundy 4-8 żeby być pewnym tego co mówię ale na chwilę obecną Krzyśkowi przyznałbym również większość rund z zakresu 9-12. Uważam też, że Diablo zaprezentował się dobrze ale tak jak mówisz zabrakło wykończenia, i to kilkukrotnie. Nie wiem natomiast gdzie widziałeś coś, po czym mógłbyś narzekać, że Palacios nie "wykończył" Włodarczyka. Nie pamiętam aby Diablo otrzymał tak mocny cios, po którym miałby kryzys a co dopiero miękkie nogi. Jeśli określasz więc ten fakt na podstawie, że jedno przyspieszenie i Diablo leży no to również możemy mówić, że przez Adamka nie wygrał On z Klitschko przed czasem bo... nie przyspieszył. Nie wiem, może Tobie nie o to chodzi ale Palacios mimo iż wygrał kilka rund to nie zabłysnął aż tak aby mieć Krzysztofa na widelcu. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości