Piłka nożna ogólnie
|
15-09-2016, 03:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2016 03:15 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
O rany... ciężkie pytanie...
Ja uważam że Lewandowski to najlepszy wysunięty napastnik na świecie, może Higuain mógłby z nim powalczyć o prymat - to piłkarz Juve, gra świetnie i fajnie się wpisuje w zespół, ale chyba jednak Polak jest ciut lepszy. Ja w ogóle uważam, że Lewandowski skillem już niewiele ustępuje CR, Messiemu, Neymarowi czy Suarezowi - ale to już raczej skrzydłowi niż napastnicy z prawdziwego zdarzenia. Wiec Lewandowski > Aguero, choć Argentynczyka rzadko widuje w akcji. Co do LM, Juve zaliczył falstart 0:0 z Sevillą, spora przewaga na boisku, bez zagrożenia ze strony Hiszpanów ale nie udało się postawić kropki nad i. Gra dobra, wynik rozczarował, czekamy na więcej. Jeszcze co do Legii - wynik w tym wszystkim to jedyna rzecz bez wstydu. Przegrali wysoko bo byli sporo słabsi i tyle. Cudów nikt nie oczekiwał. Ale już zaangażowanie niektórych piłkarzy, ich wypowiedzi, ten wywiad Hasiego, kibole z racami i gazem pieprzowym - to już JEST kompromitacja i powód do wstydu. Rany, ale byłoby mi głupio gdybym był zatwardziałym fanem Legii, nie dość że tęgie lanie to jeszcze podane w takiej otoczce. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 75 gości