Ankieta: Jak zakończy się walka Fury-Kliczko II ? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Wygra Fury na punkty | ![]() ![]() ![]() |
5 | 33.33% |
Wygra Kliczko na punkty | ![]() ![]() ![]() |
3 | 20.00% |
Wygra Fury przed czasem (KO/TKO itd.) | ![]() ![]() ![]() |
3 | 20.00% |
Wygra Kliczko przed czasem (KO/TKO itd.) | ![]() ![]() ![]() |
4 | 26.67% |
Remis | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Razem | 15 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Kliczko vs Fury - wielki rewanż
|
12-09-2016, 05:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2016 05:52 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Fury - wielki rewanż
No sorry wygral wyraznie z dziesiecoletnim dominatorem HW i top3 p4p.
Nie mowi o Chisorze z rewanzu tylko z pierwszej walki: to byl bardzo dobry bokser jeszcze sprzed rozbicia przez Haye i Kliczke. Na pewno Chisora nie odstaje od Whyte, USS od Johnsona (rany, od niego to nie odstaje Hammer, kogo mu tu porownujemy). Z reszta Kliczko wart jest wiecej niz 17 skalpow AJ razem wzietych. Co do innych widzacych Tysina jako lidera Hw to nie bede ich wolal, sami przyjda ![]() Jasne ze obecny AJ jest lepszy niz Kliczko 17-0 ale porownanie bez sensu bo porownuje bokserow w roku 2016 a nie na konkretnym etapie kariery. Nie wiem jak mozna negowac fakt ze liderem jest koles pokonujacy dotychczasowego bezpsrzecznego lidera. Ja wiem ze AJ moze wygrac z Furym ale patrzac na resume to wg mnie Wilder ma lepsze, zastanowilbym sie tez nad Ortizem. Johnson? Kogo trzeba brac za przyklad zeby bronic AJ. Whyte i Breazale nie wydaja sie lepsi od Stiverne + Molina + Duhapaus. Jasne, lider hw za 10 lat. AJ ma najwieksze szanse na to. Ale poki co jego osiagi to czolowka HW ale zeby brac go za krola? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości