Piłka nożna ogólnie
|
02-08-2016, 05:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2016 05:54 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Oby Milik trafiał w bramkę, odwrotnie niż na Euro, gdzie z jego lewej bardzo
dobrej nogi piłka kompletnie schodziła, wiele razy ,przegońić Higuaina nie przegoni, Argentyńczyk wyrobił nieskaziltelny rekord na lata, ważne żeby grał regularnie Arek i wykorzystał chociaż z 14 razy w sezonie 100 % piłki od Mertensa ![]() Ja jednak też jak Gogolius nie mam wątpliwości że jednak da sobie radę, utalentowany chłopak. Gorzej trochę będzie z Kapustką czy Linettym. Kapucha trafi do mistrza Anglii, gdzie narazie będzie ciężko o pierwszy skład, Drinkwater, Mahrez, czy King mają narazie pewne miejsce w linii pomocy, no chyba ze Mahrez odejdzie jeszcze przed końcem, okienka. Ciężka praca, w twardej lidze, czeka Bartosza. @Kubala. W czerwcu repra straciła szansę na coś historycznego, ale ja tutaj to puszczam w zapomnienie, jestem pozytywnie zaopatrzony w przyszłośc mamy młodą ekipę, utalentowanych zawodników, kilku z nich nie było na Euro nawet, dojdzie Wszolek, Rybus. Eliminacje Mś 2018 zapowiadają się bardzo interesującą nie mogę się doczekać, już początku września, . Nowa przeszłość reprezentacji dopiero się zaczyna. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 45 gości