Crawford vs Postol 23.07.2016
|
24-07-2016, 02:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016 02:29 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Crawford vs Postol 23.07.2016
Manny - "Bud" Crawford
Postol był wolny, mało skoordynowany przez swój zwrost, imitujący w ringu styl Kliczki, Crawford dużo lepszy technicznie , szybkościowo dlatego wygrał zdecydowanie wysoko na punkty, jak przewidiwałem, dlatego ta walka tak mnie nie rajcowała. Z Mannym będzie mu szalenie ciężko, jak Pacman Pacquiao będzie prezentował taką formę jak w ostatniej walce z Bradleyem, to u mnie jest faworytem 60:40 , Bud nie walczył jeszcze z kimś tak szybkim jak Pacquiao, z Postołem mógł sobie nawet kontrować sztywnego rywala jak chciał, z Mannym nie będzie nadążał z kontrami gdy Pacman będzie juz po ataku w innym kącie. Jak to powiedział Bradley wczoraj : "Faworyzowł bym w ich pojedynku Crawforda, ale Manny to Manny wciąż nieobliczalna bestia, w ostatnim naszym pojedynku zaprezentował się fantastycznie, to był najlepszy Pacquiao, w tych trzech pojedynkach " Walka miałby się odbyć jak Manny się zgodzi w 140 funtach, więc Lżejszy Pacman, powróćił by ze swoją, siłą W 140 FUNTACH WRÒCI BESTIA, I NOKAUT PACQUIAO ![]() ![]() Postawie na Filipino. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: