Piłka nożna ogólnie
|
08-07-2016, 02:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Karny dla Francji był ewidentny. Schweinsteiger zablokował strzał rękami niczym Boateng z Włochami. Ja rozumiem, że są kontrowersje, bo "jedenastka" dla gospodarzy w doliczonym czasie gry pierwszej połowy przy 0:0 zawsze brzmi podejrzanie, ale bardziej klarownej sytuacji być nie mogło. Sędzia skrzywdziłby "Trójkolorowych" jakby nie wskazał na wapno. Tomaszewski trochę się skompromitował w studiu mówiąc, że najlepszym zawodnikiem Francji jest włoski sędzia, który od początku trzyma wynik, a na pytanie czy Niemcy będą w stanie wyrównać odpowiedział, że "sędziowie nie dadzą"
![]() Niemcy mogą mieć pretensje tylko do siebie, stworzyli sobie kilkanaście sytuacji bramkowych i zawsze pudłowali. Dla mnie to wciąż najbardziej kompletna drużyna w Europie na trzech pozycjach. No ale kompletny brak napastnika na przyzwoitym poziomie musi nieraz odbić się czkawką. Cieszy zwycięstwo Francji na którą stawiałem zdecydowanie przed turniejem. No i wreszcie dostaje szansę Umtiti, do którego mam sentyment, bo od FM2012 co roku stanowi trzon każdej mojej defensywy ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości