Kowalow vs Chilemba
|
04-07-2016, 10:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Kowalow vs Chilemba
Już za tydzeń w Jekaterynburgu kolejną walkę stoczy jeden z najlepszych zawodników rankingów P4P Sergiej Kowaliow (29-0-1, 26 KO) . Rywalem Rosjanina będzie Isaac Chilemba (24-3-2, 10 KO) . Jak już powszechnie wiadomo, starcie z reprezentantem Malawi ma być dla "Kruszera" tylko rozgrzewką przed zaplanowaną na 19 listopada hitową walką z Andre Wardem (29-0, 15 KO) .
Chilemba uważa, że zakontraktowanie przez Kowaliowa kolejnego pojedynku przed starciem z nim to duża zniewaga, która daje mu jeszcze większą motywację do odniesienia zwycięstwa. "Fakt, że Kowaliow zakontraktował już sobie kolejną walkę to kompletny brak szacunku z jego strony. Oni już myślą o przyszłości i traktują mnie tylko jako sparingpartnera. Dzięki temu mam jeszcze większą motywację, aby go pobić. Zamierzam nauczyć go manier i zostać pierwszym Afrykańskim pięściarzem, który zdobył trzy mistrzowskie tytuły w jedną noc. Trenuję z Jodi Solomonem, który jest naprawdę świetny. Wierzę, że wszystko nad czym pracujemy przyniesie mi zysk w ringu." - powiedział Chilemba. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości