Piłka nożna ogólnie
|
02-07-2016, 03:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Dziś się okaże, co tak naprawdę siedzi w tych niemieckich sercach i głowach. Od czasu wygrania finału w Brazylii Niemcy nie rozegrali jeszcze żadnego wybitnego meczu. W grupie eliminacyjnej męczyli się z Gruzją i przegrali swoje mecze z Polską i Eire. Mecze towarzyskie również im nie szły poza jednym właśnie z Italią, który wygrali 4-1.
To jest najmłodsza drużyna Euro a mimo tego zawodnicy wydają się być syci zwycięstw. Tak jakby sukces w Brazylii przyszedł dla nich za wcześnie i teraz nie potrafią się zmobilizować w kolejnych meczach do gry na najwyższym poziomie. Mecz z Włochami może to odmienić ale ta drużyna - tak mi się wydaje - nieco się już męczy również z Jogim. Przydała by się jakaś zmiana na tym stanowisku dla dobra tej drużyny. Aczkolwiek to są Niemcy. Tak wielka i potężna marka piłkarska, że dzisiaj może wszystko się wydarzyć. Może nawet przełamie się Muller? Serce mam nieco rozdarte, bo z jednej strony najbardziej mi się podobają Włosi na tych Mistrzostwach a z drugiej strony to chciałbym aby jak najdalej zaszła drużyna z naszej grupy. ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 38 gości