Łomaczenko-R.Martinez
|
12-06-2016, 12:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Łomaczenko-R.Martinez
Obejrzałem sobie teraz powtórkę gali.
Walka Shiminga z tym Węgrem mogłaby się nie odbyć. W sumie nie wiem jak jednoznacznie ocenić Chinola po tej walce, bo z jednej strony wyglądał blado, ale z drugiej, kto wyglądałby dobrze na tle takiego przeciwnika, który przez 10 rund nawet nie trudził się, aby wyprowadzić cios? Wygrał, pokazał się Ameryce (która chyba jednak nie będzie póki co zachwycona), czekam na inne walki, bo powiedzieć coś więcej o Shimingu po tym pojedynku nie potrafię. Verdejo pokazał kilka kapitalnych akcji. Jaki ten chłopak jest doskonały w defensywie. Nie wiem, czy w pierwszych trzech rundach zainkasował choćby jeden cios. Świetna garda i przemyślane ciosy z defensywy - klasa. Do tego siła ciosy i ten instynkt zabójcy. Jak trafi, idzie do przodu, ale co ważne też nie cepam z dupy, ale dobrymi, przemyślanymi akcjami. Brawo! Dużo bardziej podobał mi się niż w swojej ostatniej walce, gdzie sporo mnie rozczarował. Będą z niego ludzie. Tę walkę Łomaczenki trzeba po prostu zobaczyć. Opisać nie da się. Dla mnie to przyszły król P4P. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości