Fajne filmy, które polecacie
|
08-06-2016, 03:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Fajne filmy, które polecacie
(06-06-2016 03:30 PM)Wietnam napisał(a): @Wilk Obejrzałem. Film bardzo fajny, jednakże... już na samym początku wydawało mi się, że skądś, jakby znam tę historię. I im dalej w las (w film) to byłem coraz bardziej pewny, że coś takiego podobnego faktycznie oglądałem. Tylko, że niemożliwe było aby to był akurat ten film bo jest zbyt nowy. Po prostu - jak w końcu pod czaszką zajarzyłem - oglądałem wcześniej w telewizji kilka lat temu film dokumentalny o najniebezpieczniejszym seryjnym mordercy Australii. Dlatego tak trochę dziwnie się czułem oglądając "Dorwać Milata". Moja nota to 7/10. Byłaby wyższa gdyby nie to uczucie, że już to kiedyś gdzieś widziałem. Obejrzałem również "Batman v Superman - Świt sprawiedliwości" oraz "Kapitan Ameryka - Wojna bohaterów". Nie spodziewałem się tego, ale minimalnie bardziej przypadł mi do gustu "Batman v Superman" a dokładniej pisząc sam Batman grany przez Bena Afflecka. Zupełnie zmieniam zdanie o tym aktorze, który kiedyś mnie wkurzał bo to już druga rola w której mi się podobał. Wcześniej w "Zaginionej dziewczynie" fajnie zagrał ale tutaj jako Batman wypadł wspaniale. Bardzo mrocznie, tak jak lubię. Filmowi mógłbym wystawić notę 8,5/10 ale jako że takich nie ma to 8/10. Co do trzeciej odsłony "Kapitana Ameryki" to nie zawiodłem się. Z tych takich bardziej mrocznych postaci to oczywiście najfajniejszy Zimowy żołnierz. Były też dwie postacie bardzo zabawne. Mowa oczywiście o Spider-manie i o Ant-manie. Tutaj Ant-man lepiej wypadł, niż w filmie o samym sobie. A Spiderman? Nie spodziewałem się, ze ktoś wpadnie na pomysł aby zrobić z niego takiego gadułę. Moja nota to 8/10. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 133 gości