Ranking P4P forum Bokser.org
|
14-04-2016, 12:15 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2016 12:26 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(13-04-2016 10:00 PM)Martin napisał(a): @Wietnam Ciesze się ze w większości się zgadzamy, I właśnie, zapomniałem zupełnie o Doktorze stalowym Młocie, a mianowicie miałby u mnie miejsce na początku drugiej "10" gdybym o nim nie zapomniał ![]() to wtedy będę myślał , o podmienieniu miejsc między nimi, efektowna wygrana może do tego ruchu zachęcić, . Słowo , odnośnie Pacquiao, po majowych wyborach do senatu Filipińskiego, na pewno go z tego rankingu wykreśle ![]() albo i nie, myślę że raz jeszcze się pojawi w ringu, czy to na walkę z Crawfordem, a może z Floydem Kto wie, money talk, . Co do Thurmana i właśnie "Bud" Crawforda i twoim sugerowaniu zamianie ich miejsc za Rigondeux i Bradleya, Thurman musi pokazać swoją klasę i wygrać ze zawodnikiem z absolutnego topu Welterweight , może to już się niebawem wydarzyć, okazja wyborna walczy przecież z Porterem, a tak te nazwiska które ma za sobą w jego resume, chociaż solidne to umówmy się , Guerrero,Karras czy Colazzo to jednak druga liga w tej chwili, i przedtem, . Crawford , Thurman czy Łomaczenko to zawodnicy którzy lada chwila będą tym rankingiem sami trzęśli każdy z tych zawodników ma papiery na top 3 to nie ulega wątpliwości, Bradleyowi ujmy kolejna porażka z Pacquiao nie odejmuje, zawodnik jak najbardziej za to co do tej pory zrobił, resume, i umiejętności jakie pośiada zasługujący na miejsce w 10 absolutnie i paradoksalnie, Rigondeux , tutaj prawie nie trzeba nic komentować, co z tego że walczył ostatnio z zawodnikami będącymi na granicy drugiej i trzeciej ligi, nie jego wina że nikt nie che z nim walczyć, wiedzą że zostaną jeszcze bardziej zweryfikowani niż Nonito Donaire, Ale niedługo będą musieli, Santa Cruz czy Frampton Święty ma szansę na pewno duże, . |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości